Arbejdsmarkedsstof

Faglig formidling og journalistik om arbejdsmarked og erhverv.

Bred vifte af emner taget op indenfor arbejdsmarked og erhverv for såvel fagbevægelsens blade som i fagpressen.

Erhvervsstof

Det kan være alt fra byggeri og bolig over it, medier og kultur til sundhed, bioteknologi og småkageproduktion. Men også om ledelse og virksomhedsudvikling, virksomhedsetik, socialt ansvar CSR, pensionskassepolitik, administrative byrder og skatte- og regelforenklinger.

Arbejdsmarked

På arbejdsmarkedsplanet går det lige fra arbejdspladsreportager til arbejdsmarkedspolitik, arbejdsmarkedsreformer og koncepter for medarbejderudvikling, fx Det Udviklende Arbejde og Den Lærende Organisation, og alt derimellem.

Som freelancer og som vikar på fagbevægelsens blade har jeg skrevet mange artikler om arbejdsmiljø, a-kasse, sygefravær, seniorpolitik og ansættelse på særlige vilkår. Lige som han er velbevandret i opkvalificeringsspørgsmål og har skrevet om rotationsordninger, voksenlærlinge, fjernlæring, sidemandsoplæring, AMU-forløb, ungdoms-, lærlinge- og erhvervsuddannelser. Blandt de mange fagblade jeg har har arbejdet for og leveret til er Metal, LO-bladet, LO-link, RBF-bladet Well Done, Service, Elektrikeren, Laboranten, HK Ungdoms HOVSA og HKs Linie Et.

Skriv hvad du kunne tænke dig at få gjort.
Skiftende videoer